Wanneer je een pakket kiest wordt er gevraagd om een betaalwijze toe te voegen waarbij je kunt kiezen uit iDeal of Creditcard. Met de betaling van de eerste maand ga je tevens akkoord met de maandelijkse automatische incasso en heb je er verder dus geen omkijken meer naar. Je kan natuurlijk op ieder gewenst moment je abonnement stopzetten welke dan automatisch zal eindigen aan het einde van je maand periode.

Wanneer je meer klanten in je plan nodig hebt dan krijg je automatisch een melding en kan je ervoor kiezen om te upgraden naar een groter pakket simpelweg door deze te kiezen. Je resterende periode wordt automatisch verrekend dus je betaalt nooit teveel.

Omdat LashFile een WebApplicatie is kan je hem (nog) niet downloaden in de Appstore (medio eind 2018 wel =).  Maar je kan onze applicatie prima tussen al je andere apps op je bureaublad plaastsen dat is heel eenvoudig en gaat als volgt.

Nadat je ingelogged bent klik je op het menu onderin in het midden van je scherm.

Vervolgens kies je ‘Zet op beginscherm’

Je geeft een naam in (LashFile)

En klaar is kees. Dat is alles.

Omdat LashFile een WebApplicatie is kan je hem (nog) niet downloaden in de Android store (medio eind 2018 wel =).  Maar je kan onze applicatie prima tussen al je andere apps op je bureaublad plaastsen dat is heel eenvoudig en gaat als volgt.

Nadat je ingelogged bent klik je op het menu rechtsbovenin.

Vervolgens kies je ‘Toevoegen aan startscherm’.

En klaar is Kees. Dat is alles.

Werken met je smartphone is natuurlijk heel handig en daarom hebben we onze applicatie ook geoptimaliseerd voor gebruik op een smartphone. Wanneer je de eerste keer inlogged met je smartpone vink je dan ook simpelweg ‘wachtwoord onthouden’ aan zodat je alle volgende keren niet meer je hele logingegevens hoeft in te voeren. That’s all.

Ja dat kan. De meeste browsers ondersteunen ‘wachtwoord onthouden’. Als je dat aanvinkt log je automatisch in. Mocht dat je een onveilig gevoel geven omdat je je computer met meerdere mensen deelt dan hebben we een supergoeie tip voor je. Gebruik LastPass. Het is gratis en de meest veilige manier om al je wachtwoorden te bewaren !